۹ پاسخ

نگران نباش منم مث خودتم🤚هنوز هیچی حس نکردم.

منم قدامی هستم مثل ترکیدن حباب. دو هفته دیگه ایشالا واضح متوجه میشی.تو هفته شما ارومه خیلی

عزیزم نگران نباش چون جفتت قدامی یعنی مثل یک مانع عمل میکنه و تکون های ریز و دیر تر حس میکنی مثلا خود من هم قدامی هستم و تا ۲۳ هفته تکون حس نکردم خیلی ریز ریز بود بعدش مثل نبض نگران نباش

من تا هفته ۲۸ به وضوح حس نمیکردم
یه حرکات خیلی ریز و نبض مانند بود

مال من خیلی ضعیف بود در حد وول خوردن ماهی .الان یه ماهی هست شدت گرفته

منم قدامی بودم تو هفته های تو مث ی ماهی لیز میخورد اونم هر دوسه روز ی بار حس میکردم

من جفتم خلفی بوده هفته ی. بیست و دو به بعد حس کردم قدامی که دیر تر هم حس میکنی در حد یه نبض کوچولو

برا من مثل نبض بود بعد کم کم مثل ماهی میشه

من ۲۰ هفته حس قشنگ با ضربه حس کردم
بنطرم اینکه جفت قدامی دیرتر حس میکنه اشتباهه بنطرم حس میکنی ولی ارومتر چون جفت جلو شکمه جلو ضربه واضح رومیگیره من ۲۰ هفته متوجه شدم