۷ پاسخ

من تو ۳۵هفته رفتم سونو بچم ۲و۴۳۰بود تو ۳۷هفته هم رفتم شده بود ۲و۶۵۰...بعدش ۱۰روز وقت بود تا زایمانم تو اون ۱۰روز من این کارارو کردم انشالله واسه توهم مفیدباشه:هرروز یه بستنی کیم با یه کاسه آجیل باهم میخوردم، هر ۲ ۳شب یبار عدس با مرغ میپختم توش کشک زیاد میریختم خالی میخوردم،هرروز ۲لیوان شیر و خرما میخوردم، هرروز ۲سیخ کباب مرغ یا گوشت میخوردم همون رو گاز کباب‌میکردم، ۲ ۳روز قبل زایمانمم ۲بار ماکارانی پختم خوردم، اینکارارو ۱۰روز دقیق رعاییت کردم بچم تو ۳۸هفتهو۴روز باوزن۳کیلو۳۲۰دنیا اومد، یعنی تو ۱۰روز ۷۵۰گرم اضاف شد، هفته ۳۵تا۳۷یه قوطی لیدی میل خوردم اینو نمیدونم تاثیر داشت یا نه

چیزای مقوی و انرژی زا کره مال کن غذاتو حلیم و ازاین جور چیزا بخور ..گوگلم بزنی برات لیست مییاره

سویق کامل بخور و غذای کبابی و مغزیجات

اها اینارو یادم‌رفت بگم😄صبحانه مفصصصل بخور‌ شیره انگور و روغن محلی تخم مرغ تو روغن محلی نیمرو‌کن یا ابپز، هرروز یه موزم میخوردم بعلاوه اونچیزا که بهت گفتم

سلام. اگر دیابت نداری شیرموز و خرما و گردو درست کن بخور. مویز بخور. صبحانه ها ارده و شیره انگور بخور. تخم مرغ بخور اینا وزن بچه رو میبره بالااا

گوشت .مغزیجات و بستنی

سلام
اگه دیابت بارداری نداری، بستنی بخور خوبه دلستر هم خوبه