۵ پاسخ

باید بین ۸-۱۲ ساعت ناشتا باشی حتی بهتره تو این فاصله اب زیاد نخوری
بعد که ادرار و ازمایش خون اول رو میدی بهت محلول گلوکز میدن و بعد باید یک یا دو یا سه نوبت بعد به فاصله یک ساعت دوباره ازمایش خون بدی. تو این فاصله بهتره بشینی و زیاد راه نری و حما باید ناشتا باشی

اره
دو مرحله ایی قند
بایدم‌حتما ناشتا باشی.

اره عزيزم ناشتا ازت خون ميگيرن بعد يه مايع خوراكى گلوكز هست اونو بايد بخورى بعد از يك ساعت دوباره خون ميدى كه چك بشه بدنت واكنشش به اون حجم از قند چيه.

سلام اره

بله عزیزم سه مرحلس