۷ پاسخ

وای عزیزم چه کم طاقتی ۸ هفته اصن هیچیش معلوم نیست😂 به دکترم بگی اینو جیغ میزنه، از روی ان تی هم شااااید درصدی بهت بگن، ده هفته دیگه صبر کن دقیق میگن
اگر خیلی عجله داری الان میتونی آزمایش خون بدی مخصوص جنسیت هست بهت دقیق میگه

ساک سمت راست رحم تشکیل شده و احتمال داره طبق نظریه رمزی پسرباشه

اخه هشت هفته هیچیش معلوم نیس ک
حتی من دوازده هفته واسه ان تی رفتم گف زوده شونرده تا هیجده هفته جنسیت بچه مشخصه و دقیق

عزیزم 8هفته اندام جنسیش حتی رشد هم نکرده

دوربین مخفیه؟؟؟؟؟😂😂 ان تی بری میگن اونم احتمالی که ب من اونم نگفتن، تازه انقدر خطا داره

اخهههه النننننن😂😂
تازشم ۳ هفته دیگ‌ک‌ ۱۱ هفتتونم‌میشه بازم نشون نمیده
هفته ۱۸ ک غربالگزری دومتونه دقیقه و مشخص میشه عزیزم

عزیزم ۳ هفته دیگه هم بری بهت جنسیت را نمیگن چقدر عجله داری