۹ پاسخ

سزارین که بهتره عزیزم من چقد روانپزشک رفتم که نامه بگیریم سزارین بشم هردوهم درد دارن ولی پمپ درد بخر اصلا دردوحس نمیکنی

منم هفته چهل دهانه رحمم یک سانتم باز نشده بود. آخرشم هفته چهل ویک بدون درد بستری شدم و طبیعی زایمان کردم.بعدشم فکر میکنی طبیعی خیلی راحته.شاید دکترتون با توجه به شرایططون نامه سزارین داده.نگران نباش.انشاءالله زایمان خوب و راحتی داشته باشین

من دو هفته است سزارین شدم
خیلی هم راضی بودم
دردش قابل تحمل و کنترله
عذاب های طبیعی رو نداره
نگران نباش
من از روز دوم سرپا شدم

سلام عزیزم.ببین من ۲تا بچه هام هم سزارین شدم.خیلی خوبه عزیزم.همونطور ک سزارین ۱۹ استراحت میخاد طبیعی هم میخاد چون اونجا هم بخیه میخوری.
بعد زایمان رحم جمع میشه و درد داره.اگه بیهوشی کامل بشین دردشو حس نمیکنین چون همش خوابین.
ولی من بی حسی انتخاب کردم دردشو فهمیدم خیلی بد بود.ولی باشیاف حل شد و ۸ساعت بعد سزارین من قشنگ راه میرفتم.اصلا نترس

من ی ماه سزارین کردم خیلی خوبه ...من‌نتونستم طبیعی بیارم رحمم بیشتر ۳سانت باز نشد بنظرم سزارین بهتره قراره بخیه بخوری چ فرق میکنه بالا یا پایین

من سزارین شدم سه ماه پیش..عالیه بهتر از طبیعیه..فقط اولین بار که میخوای بلند شی درد داری که اونم دردش قابل تحمله..بی حس که میکنن موقع عمل تاجند ساعت بعد عمل اصلا درد و حس نمیکنی بعدشم ک خونه رفتی دردی نداری عالیه به نظرم

منکه طبیعی زایمان کردم پشیمونم

خب مگه بده سزارین؟؟؟ بهتر از نابود شدن واژنته که
اونجات بخیه بخوره بهتر میتونی مراقبت کنی ازش یا از شکمت .
سزارین توی یه ربع طول میکشه
طبیعی کلی باید زور بزنی درد بکشی
حوصله داریا .
اینکه میگن بعد از طبیعی زود سر پا میشی چرت گفتن
دوتاشون درد بعدشو داری

بهتر از طبیعیه که