۳ پاسخ

سلام.درد نوک سینه بخاطر اینکه نوزاد نمیتونه درست نوک سینه رو بگیره و میک بزنه.نوک سینه و هاله قهوه ای باید تو دهان نوزاد باشه.
درمورد درد سینه و شانه بخاطر اینکه شیرت زیاده و نوزاد نمیتونه همشو بخوره.اگه سینه ات سفت هست قبل اینکه شیرش بدی اول چند دقیقه حوله گرم بذار رو سینه ات تا غده های ریز شیری آزاد بشن .چون همون غده های ریز شیری ممکنه عفونی باشه و واسه بچه ضرر داره

سینه ات را بدوش یا به بچه بده زود زود بخوره اگه سفت بشه خودت تپ میکنی مریض میشی

سلام زیرآب گرم ماساژ بده