۶ پاسخ

هفته 12 ب بعد صدای قلب ومیزارن ک بشنویم، ولی قبل ک بری سونو میگن ک ضربان داره و نرماله ولی پخش نمیکنن، من خودم 10 هفته رفتم چون خونریزی داشتم سونو واژینال نوشت واونجا صدای قلب وبرام گذاشتن

دکتر من خودش تو مطب سونو داره
بنظرم بهتر از اینه که یه دور هم واسه رفتن به سونوگرافی معطل بشیم و بعد بخواهیم جواب ببریم واسش

من بهداشت هم دکتر یه دستگاه دارن برا شنیدن صدای قلب برا صدای قلب که هی نمیشه رفت سونو

دکتر من مطبش سونو داره خودش هرماه سونو میکنه وضعیتشو میگه بهم

سلام وقتی برای مراجعه ب دکتر میرید خودش سونو و آزمایش می‌نویسه

صدا رو برات نمیزنن اما نشون میده علامت ضربان قلب رو
بعد توی ۱۲هفتگی ان تی صداشو میزارن برات