۳ پاسخ

جغجغه به ربان وصل کن و بالاسرش بگیر و صدتشو با تکون دادن دربیار تا تلاش کنه و سعی کنه بگیره جغجغه رو بعد از هر بار گرفتن‌تشویقش کنید - دالی موشه - غلت دادنش روی پتوی نرم - به کف جورابهاش یه درب پلاستیکی از ظروفتو ه اندازه پای کودکت وصل کن و مقابل پاش سینی بزار تا با ضربه زدن پاهاش به سینی صدا دربیاد - اسباب بازیهای بیخطر مثل جغجغه و دندونی و عروسک‌رنگی جلوش بذاری درحالی که به شکم‌خوابوندیش تا سعی کنه بخزه و بگیره اسباب بازیهارو - به شکم‌بخوابونش و از اسباب بازیها بالاتر از زاویه دیدش بگیر تا عضلات گردنش تقویت بشه با نگاه گردن به سمت بالا - بغلت کنش و با یه دستت یه دستشو بگیر و اهنگ‌بذار برقصین باهم یا حتی همسرت بغل بگیرش و خودت دستاشو بگیر و سه تایی برقصین - درحالی که کارای خونه رو میکنی براش توضیح بده داری چیکار میکنی - یا دور خونه راه ببرش و وسایلو بهش معرفی کن

منظورت از بازی نمیدونم چیه ولی الان وقتیه که بغلش کنی براش با صدای ملایم آواز بخونی، صداهای مختلفی رو براش دربیاری، مثل تق تق خیلی باهاش حرف بزنی نوازشش کنی اینا حس شنوابیش رو تقویت میکنه وقتی عوضش میکنی یه آهنگ ملایم بزاری دستشو که خودش میاره بالا ببوسی با روغن بدن بدنش رو آروم ماساژ بدی نازش کنی همه اینا بهش حس خوبی میده یا اگه آهنگی بوده که وقتی حامله بودی همیشه میخوندی الانم بغلش کنی وبراش بخونی

یه کتابهایی هست مخصوص تقویت هوش کودکان اونا رو بگیر عزیزم