۶ پاسخ

پدی لاکت قطره بی ضرریه برای تکامل دستگاه گوارش و اصلاح اسهال و یبوست. بده بهش .منم پسرم رفلاکس داره امپرازول و پدیا لاکت میدم.

دختر من رفلاکس داره دکترش پدی لاکت داده کلا خیلی خوبه برای بچه

پدی لاکت برای نفخ هس

ب درد نميخوره پدي لاكت

ب نظرمن ندی بهتره پسره من با پدی لاکت شکمش سفت میشه وخواب اوره اصلا ب دردنمیخوره اگه میخوای یه دکترببرش خودش داروی ک ب دردش بخوره میده دکتر ب پسرمن بخاطربالااوردنش کولیکز داده خیلی بهتره

همه بچه ها تا۶ ماهگی شیر برمیگردونن اگه برمیگردونه و گریه نمیکنه مشکلی نداره بی دلیل به بچت دارو نده