۵ پاسخ

بچه ها خیلی وقتا الکی دهنشون رو باز میکنن اگ زیاد از حد شیر بش بدی بعد اذیت میشه اشکال نداره گاهی بهش پستونک بدی

ببین عزیزم ما خودمون بچه بودیم تا۳ سالگی پستونک میخوردیم طوری شده بود که فک میکردیم غذای اصلی ما پستونک هست ،الانم من به دوتا دخترام دادم خیلی خوبه به این سومی هم میدم در واقع بچه با پستونک یاد میگیره چطور مک بزنه توهم هسته نمی شی

پستونک خیلی خوبه منم دخترم دقیقا همین مشکلی داشت الان شیر بهش میدم سیر که میشه سینه رو میده بیرون باز ده دقیقه بعد دوباره دهنش باز اونوقت پستونک بهش میدم بعد یه ساعتی دوباره بهش شیر میدم

چون کوچیکه الان اون فقط مکیدن بلده تا ۳ ماهگی پستونک بده بهش

پستونک عالیه من که میدم