۸ پاسخ

برای منم سندرم داون ریسکش بالا زده که آمنیوسنتز انجام دادم

تست امیپو سنتز میدی که از کیسه اب بچه نمونه میگیرن یک میلیون پانصد هزینشه .اگه میترسی تست خون nipt بده سه میلیونه .از خودت خون میگیرن میفرستن المان رد خون بچه تو خونت میگیرن دی ان ای چک میکنن جوابشو ۵ روزه میفرستن

نه عزیزم جفت و هیچ چیز دیگه به جنسیت ربط نداره
باید سلفری انجام بدی که معمولا سالمه نگران نباش

نه ربطی نداره عزیزم. من تجربشو ندارم ولی اینجا دیدم اکثرا میگن اگه ریسکش بالا باشه بعدش یه ازمایش به اسم سولفری میدن

جفت که ربطی به حنسیت نداره
واسه ریسک سندرومم باید آزمایش سل فری بدی
نگران نباش عزیزم

سلام عزیزم ن به جنسیت ربط نداره..دکترازمایش سلفری یاامینومینوسه انجام میدین انشالله چیزی نیس توخیلیااین اتفاق هست ولی امینوهیچ مشکلی نیس بچشون سالمه

اگه ریسک بالا باشه آزمایش سلفری یا آمینوسنتز مینویسه دکتر برات

ا.گر خدایی نکرده سندروم دان باشه سقط میکنن