۹ پاسخ

ببین عزیزم مامان یاسین کوچولو تو همین گهوارست بگو مامان یاسین کوچولو کار دارم تا پیدات کنه جوابتو بده من هم انتی را براش فرستادم گفت 85 درصد پسره بعد یک هفته دوباره رفتم دکتر هم گفت 85 درصد دوباره باز 15 هفته رفتم صد درصد درست بود هرکیو گفتن مامان یاسین درست بوده واقعا خیلی تجربشون بالاس واسه عکس سونو

میگن اگرپاهاش بالاباشه پسره اگرنه دختره مال شما احتمالا دختره البته اینا همش حدس وگمانه

وقتی دکتر گفته معلوم نیست چطور ما تشخیص بدیم😊

زیاد واضح نیست عکسش یه عکس واضح تر بذار

احتمال زیاد دختره،😍😍😍بچه دختر گردتره

سلام .ببخشید جنسیت بچه شما مشخص شد؟؟

عزیزم جنسیت تا هفته ۱۶ مشخص نیست هرجا هم بگن فقط حدس زدن و احتمال خطا داره صبر کنید تا سونو آنومالی

وقتی دکترت تشخیص نداده ما چطوری تشخیص بدیم؟😅

گلم جایی که رفتی معتبر نبوده عکس سونو کیفیت آنچنانی نداره انشالله انومالی معلوم میشه همونی میشه که دوست دارید