۸ پاسخ

شما ک حالا وقت داری .من از اولش تا الان ک آخرشه کلا ۱۰ کیلو اضافه کردم

منم ۹‌کیلو اضاف کردم تا الان

آره عزیزم خوبه جاری من کل بارداریش ۱۰ کیلو اضافه کرده بود شما هنوز بازم وقت دارید

از این ب بعد حسابی میری بالا . منم تا هفته ۲۹ فقط ۹ کیلو بالا رفتم ولی بعدش دارم هفته ای ی کیلو بالا می م

سلام منم ۸ کیلو اضافه کردم ،مهم اینه که جنین وزن بگیره فقط

من قبل بارداری ۴۵ وبلو بودم الان هفته ۲۸ بارداری هستم تا الان ۱۲ کبلو اضافه کردم

اره خوبه وزن شماربطی به نینیتون نداره.گلم

اره عزیزم نرماله . منم هفته ۳۱ ‌ . ۹ کیلو . دکتر گفت بیشترش دیگه اضافی . نگران بچه نباش ماه آخر هفته های اخر سریع وزن میگیره.
غذاهای شیرین و نون و برنج زیاد نخور . معمولی .