۹ پاسخ

این پودرا رو دکتراتون تجویز میکنن؟ چون دکتر من اصلا چیزی نگفت...

من استفاده نکردم ولی تعریف لیدی میل زیاد شنیدم از دوستان گهواره ای
قرص امگا 3 هم خوبه برا وزن گیری نی نی ها
بستنی هم خیلی خوبه

من دارم لیدی میل میخورم 2 هفته دیگه سونو وزن دارم تا ببینم چی میشه

لیدی میل👌👌👌👌

وزنه بچتون‌مگه‌چقد بود؟

والا من ترومام خوردم هفته ای 200گرم وزن گرفت نمیدونم خوبه یانه اگرچیزدیگه میخوردم تاثیرش چطوربود

سلام عزیزم
من لیدی میل میخوردم، و هر چیز دیگه ای که فکرشو بکنید، ولی هیچ تاثیری نداشت بچه م ۲۸۰۰ به دنیا اومد

سلام دکتر واسه من انترامیل تجویز کرد واین چند روزه شروع کردم به خوردن

سلام عزیزم ..من تروما گرفتم