۷ پاسخ

برای شمادوروز شد من ساعت 9رفتم دکترصدای قلبش شنید بریچ بود برام سونو اورژانسی نوشت رفتم گفت سفالیک تونیم ساعت منم حس نکردم انقدبچرخه حالاموندم کدومشون خطا میکنن

چ بچه بچرخیه ایول باو

دکتر دست ک ب شکمت بزنه متوجه میشه سفالیکه یا بریچه عزیزم چیز عجیبی نیست تجربه دارن بلاخره☺️

بچس دیگه پوزیشنشو عوض کرده استرس نداره

بچه تا هفته ۳۶-۳۷ خیلی میچرخه از ۳۷ ب بعد احتمال اینکه پوزیشنش عوض شه خیلی کمتر میشه ولی تا لحظه اخر در حال چرخیدنه

وا مگ میشه دکترم از رو سونو گرافی میخونه دیگ لابد تو سونو بهت اشتباه گفتن یا اشتباه نوشتن 😮

واه استرس چی دقیقن؟ خب بچه میچرخه دیگه