۵ پاسخ

پسرمنم اینطوریه هرکاری میکنم انگار ن انگار ب خودش میپیچه پسرشماهم ب خودش میپیچه و گریه میکنه

نگران نباش۲روزچیزی نیس

اگه شیر خودتو میخوره تا یک هفته طبیعیه ولی پاهاشو‌حالت دوچرخه بگیر بزن و ناف و مقعدشو با روغن زیتون چرب کن ترنجبین دم‌کن بهش بدع بخور اور نکرد شیاف گلیسرین بزن بهش

تا یکهفته اشکالی نداره.

سلام با روغن زیتون شکمش و ماساژ بده ی ذره هم در مقعدشوچرب کن