۹ پاسخ

قلب بچه منو میگفتن دختره پسر درومد به اون نمیشه اعتماد کرد

سلام عزیز بله برای من ۱۶۷بود گفت دختره ولی سنو دوم گفت پسره بعد هنو هفته ات خیلی پایین اکثرا چون الت تنالیش درحال رشد خودت بزن اینترنت ببین جنین اوایل بارداری کلا اونجاش شبیه دختراس و ب مرور رشد میکنه وشکل میگیرع
وهرچی خدا بخدا همون میشه توکل کن ب بخدا وهر چیزی که ب خیرو صلاحته

عزیزم هرچی خدا بخواد همونه...

من ۱۶۵ بود پسر بود ربطی نداره

منم ۱۶۰ بود ولی گفت احتمالا پسره.حالا منتظرم تا سونو بعدی

عزیز درصد خطا زیاد هست به خاله من اولش گفتن دختره بعد شد پسر... به جاریم گفتن پسره بعد شد دختر خخخخ

سلام گلم ان تی بیشتر احتمال میدن،ولی من خودم ان تی بهم گف احتمالا پسر و چندروز پیش رفتم سونو سلامت گف پسر

من ۱۶۵بود گفتن احتمالا پسره.به این احتمالات اصلاااا توجه نکن صبرکن تا هفته۱۸

سلام عزيزم ان تي همش احتماله نميشه اعتماد كرد ضربان قلب هم ميگن ربطي نداره