۱۵ پاسخ

اره عزیزم کمه تخم مرغ.گوشت.زیادبخور

مطمءنی وزنش همینه یا هفته تو اشتباه نمیکنی

خیلی کمه عزیزم سعی کن تغزیت بهتر بشه مولتی ویتامین چی مصرف میکنی پریناتال خیلی خوبه

مطمئنی تو 34 هفته انقدر بوده؟ این وزن تو 28 هفته باید باشه.شاید اشتباه تایپی.2060.نه 1060

سلام عزیزم منم سی و چهار هفتگی سونو دادم 1800بود گف بچت ریزه

كمه ي مقدار
ولي اصلا نگران نباش
كپسول امگا٣ حتما بخور
بستني و گوشت و تخم مرغ هم من شنيدم خيلي موثره

اره تخم مرغ آب پز خیلی خوبه اگه بتونی هر روز بخوری گوشت و کباب هم عالیه

اره عزیزم غصه نخور یکم‌ به تغذیت برس غذاهایه مقوییی بخور تو وعده هایه بیشتر اصلا به اینم‌فک‌نکن که خودت‌چاق میشی

آره وزنش کمه. من ۳۳ هفته چهار روز رفتم ۲۳۰۰ بود

من سونو رفتم توهفته 31وزن نی نی 1760بود

اره عزیزم‌ کمه به تغذیه ت برس منم کمه وزنش

سلام آره کمه وزنش من ۲۸ هفته ۱۱۶۰ بود گفت کمه

خیلی کمه چیزی نگفتن بهت؟؟

سلام من ۳۱ هفته و ۴ روزم وزنش ۱۴۰۰ گفتن خیلی کمه و باید تحت مراقبت باشم

سلام اره کمه دوستم تو ۳۴ رفته بود ۱۷۷۰بود گفته بود کمه