۳ پاسخ

نون جو بخور حتما به جاي نوناي عادي و برنج،تو گوگل سرچ كن خواركي هايي با شاخص قندي پايين..همونا رو بخور.مثل اجيل،گوشت،كاهو خيار گوجه..تو خوراكي هاي سوپر ماركتي هم برچسب انرژيشو نگاه كن اونايي كه توش قند قرمزه رو نخور

من صبحونه نان بربری یا سنگک با یه تکه پنیر فقط همین شام هم چیزی که قند نداشته باشه دیگه املت یامرغ یا کباب یا فلافل ناگت شینسل

کردوبخور با کله سبز بادمجون بجوشون ابشوبخور