۶ پاسخ

نوک سینه بچه مک بزنه در میاد از شیر دوش هم میتونید استفاده کنید
مادر ها سه روز اول اکثرا شیر کم دارن ولی همون کم رو به بچه بدید چون خیلی مهمه (آغوزه)
من خودم سه روز اول شیر نداشتم خیلی ناراحت بودم ولی بعدش شیرم اومد خیالم راحت شد

عزیزم اگه هزینه ش براتون مهم نیس کپسول شیرافزای لاکتاول بخرین از داروخونه، عالیه. دکترمن از اولین روز زایمانم برام نوشته بود میخورم خداروشکر خوبه. قیمتش ۱۹۸ تومنه

بادام درختی
شیر بادام
کاسنی
اب هویچ دمنوش رازیانه
کنجد با خرما آجیل
سمنو
مایعات شیرت رو زیاد میکنه نوک سینه با خوردن بچه در میاد

درست میشه نوک سینه منم نداشتم انقد دادم دهنش زخم شد ولی در اومد

شنیدم رازیانه خوبه بادوم خوبه ولی باز برای افزایش شیر از گوگل تحقیق کن

قطره شیر افزا . آب هویج . عرق رازیانه . ماساژ سینه . برا نوکشم از شیردوش استفاده کن نوکش میاد بیرون

نوک سیته که بچه مک بزنه نوک درمیاد.
واسه شیر هم قطره شیر افزا بگیر از داروخانه عالیه من گرفتم سریع شیرم اومد