۷ پاسخ

من 38 هفته و 4 روز بودم پیاده روی طولانی کردم شبش دردم شروع شد

بستگی به بدنت داره مان هرکی یه جوره من۳۹هفته و۶روززایمان کردم اونم باتحریک رحم

عزیزم از سی هشت هفته هر لحظه امکان داره دردت شروع بشه منم امروز سه روزه زایمان کردم من داخل چهل یک هفته رفته بودم بازم درد نداشتم یعنی داشتم درد زایمان نبود رفتم امپول فشار زد دردام شروع شد

بستگی داره میشه همین الان دردت شروع شه میشه هم هفته چهل دردت بگیره.اما اگه از هفته چهل بری اونور تر و دردت نگیره با معاینه یا تحریک میکنن رحمتو یا امپول فشار میزنن تا دهانه رحمت به ده سانت برسه❤

پیاده روی زیاد بکن شربت خاکشیر زیاد بخور من رفته بودم بیمارستان بهم گفتن هر روز یه کاسه آبگوشت سر بکش تا جون داشته باشی واسه زایمان

زايمان طبيعي درداش از ٣٨هفته برا بعضيا شروع ميشه برا بعضي هاهم تا ٤٠هفته الي ٤٢هفته شايد شروع بشه مخصوصا اگه بچه دختر باشه ٤٢هم طول ميكشه

مال منکه دوشنبه شروع شده امشبم شدیدترشده دردام انقباض دارم میخوام برم زایشگاه