۵ پاسخ

رفلاکس نداره رو بالش من از ۶ماهگی شبا رو بالش میدم روزا هم خودش تو بغل خوردنو ترک کرده

من هم رو بالشت میزارم میدم هم تو بغلم، ولی تو بغل بهتره، شیرمو که نمیخوره اینجوری یکم احساس بهم بیشتر بشه، من توصیه میکنم بغلت بگیری بهتره، بهش نگاه کن تو چشاش زل بزن،

سلام عزیزم.من ازاول به دوقلوهام رو بالشت گذاشتم شیشه رو دادم.تا الان دیگه یادگرفتن شیشه رو با دستشون نگه میدارن کم وبیش...مواظب باشی اتفاقی نمیفته فقط باید حواست باشه

من ک میدم یکم سرشو بالا میگیرم بهش میدم حواست باشه مشکلی نیس البت از پنج ماهگی ببعد بهتره

من شیر خودمو میدم. درسته بچرو باید بغل بگیری رو بالشت میپرته گلوس