۳ پاسخ

به خاطر اینه کن امسال هوا زودتر داره به گرمی میره و درخت ها و گل ها در حال جونه زدن هست .ایجاد حساسیت دار ه میکنه منم همینجوریم .دکتر گفت فقط کیوی توت فرنگی و طالبی و ملون نخور چوپ بدترش میکنه مصرف نارنگی به خاطر ویتامین سی و ترش نبودنشو توصیه کرد و مایعات فراوان.

عزیزم من آلرژی داشتم ولی یکسالی بود خوب بودم از اون روز که هوا بهاری شده دوباره شروع کردم حتما با دکترت صحبت کن من سیتریزین خوردم چون عطسه زیاد ضرر داره

عزیزم تا اینجایی که میدونم اینا علایم بارداری نیست؛شاید حساسیت گرفتین؟به چیزی حساس شدین حتما