۶ پاسخ

سلام امسال کسی عسکریه اصفهان زایمان کرده بیمارستان چطور بوده رفتار ماماها وپرستارها لطفا راهنمایی کنید

منم میخوام بدونم خوبه یا نه اولیم رو رفتم ولی هرسری هرکی شیفتش بود میومد شوهرم میگه میرم میپرسم اگه از ده سال پیش بهتر بود میریم اخه تخصص زایمانه

والامادرمن بیست سال پیش اونجازایمان کرده میگه بدنبوده..اتفاقا دیروزم بایکی توکامنتاچت میکردم سزارین شده بودراضی بود...ولی والادقیق نمیدونم
خودمم مادرت میگه بریم مهدیه نزدیکه ولی بازم دارم فکرمیکنم

خیلی افتضاحه خداشاهده بارهارفتم اونجا،چون نزدیک به خونه مادرم هست،ولی پیشنهاد میکنم نرین نرید.......بریدمیلادعالیه

سلام من اونجا پرونده دارم بدنیست اما از بس دانشجو داره دارم پشیمون میشم برم اونجا ...نمیدونم چیکار کنم

من مادرم و خواهرم سال ۹۰ اونجا زایمان کردن خدایش خیلی خوب بودن