۵ پاسخ

اول از همه که خونسرد باش
منم استرس داشتم
اما دیگه انجام شد و گذشت الانم منتظر چهارماهگی هستم
از یک ساعت قبلش من دو برابر وزنش بش قطره استامینوفن دادم
روز اول هرچهار ساعت روز دوم هر شش ساعت استامینوفن دادم
روز اول کمپرس سرد
روز دوم کمپرس گرم
در حدی که تا بیست بشمری
با تب سنج خونگی یا دیجیتال تبش رو اندازه بگیر
اگه بالا رفت تنشویه کن
به این صورت
پیشونی سینه شکم
با دستمال نم دار خنک کن
همین

سلام عزیزم اصلا نگران نباش،قطره استامینوفت تو خونه داشته باش،کمپرس سرد،نیم ساعت قبل از اینکه بخوای ببریش برا واکسن دو برابر وزنش بهش قطره استامینوفن بده مثلا پنج کیلو هست ده تا قطره بهش بده بعدم چهار ساعت چهار ساعت بهش دو برابر وزنش قطره بدید،روز اول کمپرس سرد بزارید،روز دوم شش ساعته ی بار قطره بدید و با حوله گرم نه زیاد گرم بزارید رو جای واکسنش.زیاد گرم نپوشونیدش شلوار تنگ پاش نکنید،شب اول رو احتیاط کنید دمای بدنش از 37 بالاتر نره،بخاطر قطره گیج خواب میشن نگران نباش،قبل از اینکه ببریش حسابی شیر بهش بده که شکمش پر باشه بخاطر ضعف اذییت نشه

سلام
قبل از واکسن من دخترمو کامل شیر دادم
یک ساعت بعد از واکسن ۲ برابر وزن باید قطره استامینوفن شروع بشه مثلا اگه ۵ کیلو هستش ۱۰ قطره باید داده بشه
اگه بچه تب داشت هر ۴ ساعت و اگه تب نداشت هر ۶ ساعت قطره تکرار میشه تا ۲۴ ساعت
من خودم ۱۲ ساعت اول هر ۴ ساعت و ۱۲ ساعت دوم هر ۶ ساعت قطره دادم
روز اول کمپرس سرد هر یک ساعت یعنی حوله میزاشتم توی یخچال و هر یک ساعت به اندازه ۱۰ شماره روی پای بچه نگه می‌داشتم بدون فشار دادن
و روز دوم کمپرس گرم به همین صورت
ممکنه چند ساعت اول بعد واکسن بچه خیلی بی تابی کنه سعی کن با بغل و
نوازش و صحبت کردن باهاش آرامش بدی بهش
انشالله که راحت میگذره براتون

حتما دوساعت بعدش پاهاش رو محکم قنداق کن.تکون بده دردش میگیره.
استامینوفن هم میتونی علاوه برخوراکی محل تزریق بزنی و یه چسب زخم بزن روش

سلام اصلا نگران نباش. فقط سر وقت بعد از واکسن استامینوفن بهش بده. طبش چک کن