۱۴ پاسخ

من‌دوماه اول بعد از زایمانم اینطوری‌شدم یبوست نبودم ولی معذرت میخام خیلییییییییی با درد زیاااد مدفوع می‌کردم‌گاهی هم‌خون‌مبومد ولی خیلی زود رفع شد البته یه هفته پماد گیاهی ام‌جی باریج زدم‌خیلی موثر بود من گوشت اضاف نداشتم دکتر گفت بخاطر زور زایمان پشتت یه شقاق‌(زخم)ضعیف پیدا کرده

صبح که میشه هفت تا انجیر خشک رو بریز تو ظرف اب جوش بریز تا روش رو بگیره بزار کنار
شب که شد بخور و ابش رو هم بخور

صبحا وقتی بیدار میشی قبل از هر چیزی خاکشیر رو بشور تو یه ایوان اب جوش هر چقد گرمیش رو بتونی تحمل کنی بهتر با یکم عسل شیرین کن با همینجوری بخور

بعدش جدود نیم ساعت اینطورا هفت عدد زیتون بخور

(این مارد بالا رو هر رووووز انجام بده و مداومت کن خیلی جواب میده
موارد پایین هم کمک کنندس)

کاهو و سالاد خیلیی خوبه و روی سالادت روغن زیتون بریز حتما

کوکوی تره

الوبخارا و برگه ی زردالو رو یکم خیس کن بعد با همون ابش بپز تا ابش تبخیر بشه بعدش له کن و بخور

من پنج ماه درگیرش بودم و همیشه عذر میخام دفعم با گریه بود اینقد که درد داشتم
این موارد رو انجام دادم شکر خدا خوب شد

عزیزم.اب زیادبخور.میوه.سیب.زیادبخور.اگه طببعی زایمان کرده باشی به خاطرفشارعضله ورگهای لگن کشیده شده.زمان میبره.برای من یکسال ونیم زمان بردورزشهای لگن انجام بده.ایشااله که نیازبه عمل نشه

عزیزم تا بری دکتر صبح ها ناشتا آب ولرم و خاک شیر بخور ببوستت برطرف میشه سعی کن غذاهای نفاخ نخوری ادویه ها زیاد نخود ولوبیا تا میتونی آلو خیس کن آب آلو بخور سبز ریحان فقط بخور آب میوه صنعتی نخور هم برای نفخ بچه بده هم خودت دایمتیکون بخر بخور خوبه

فقط بایدشکمت روون بشه عملم کنی شکمت سفت کار کنه همونه

کمپوت انجیر معجزه میکنه

گوجه بادمجون برنج شب مونده نخور تا میتونی سوپ رقیق

دم کرده فلوس برا یبوست عالیه تو یه تشت اب گرم بتادین بریز وبشین تا پشتت خوب بشه

شیاف همورویید باید استفاده کنی حتنااااااا روزی ۳ بار منم گدروندم

سلام‌عزیزم منم اینجور شدم ولی الان اذیت نیستم اگر یبوست نگیرم میگن عمل کنی دوباره اگر یبوست داشته باشی برمیگرده

آره عزیزم منم همین جورم.
بچه مگه اجازه میده بریم واسه عمل😐😐
فعلا باید تحمل کرد.
به غذاهایی که میخوری اهمیت بده خیلی بهتر میشی.

عزیزم بواسیر گرفتی خواهرم اینطوری شد اما جراحی نکرد خوب شد
اول اینکه اصلا دیگه نزاشت یبوست بگیره و همش کیوی و الو و خاکشیر و ...میخوره و روغن زیتون یبوستش رفع شد کم کم درست شد

اره خواهر منم همینجوری بود عمل کرد. بواسیر

آره ولی من چون کسی نیست بچمو نگه داره دکتر نرفتم هنوز. فعلا باید تحمل کنم