۷ پاسخ

من ببلاک کامفورت میدم مشکل رفلاکس وکولیکش خوب شده

سلام من از شیر خشک ببلاک ای آر خیلی راضیم هم به دخترم ساخته هم به پسرم
منم همین مشکلات رو با بچه هام داشتم

احتمالا عدم تحمل لاکتوز داره بهش شیر خشک بدون لاکتوز بده اسهالش رفع میشه پسر منم همین مشکل رو داشت با نان مدام اسهال بود بهش آ ال ۱۱۰ میدم خوب شد

سلام.آپتامیل یا ببلاک

سلام نان معمولا بخاطر آهن بالا یبوست میاره،. من پسرم شیر نان میخورد یبوست گرفت دکتر گفت آپتامیل بدم.

عزیزم نان معمولا یبوست میاره نه اسهال؛ ببین چند بار درروز پی پی میکنه شاید اسهال نباشه؛ برا اسهالش بهش پدی لاکت بده تا برطرف بشه ؛ آخه منم نان میدم بچم روزی یا دوروزی ۱بار پی پی میکنه پس فک نکنم ربطی به شیر خشک داشته باشه عزیزم

من شنیدم نان سنگینه ، sma بده نزدیکترین شیر ب شیر مادره پسر من کمکی از ۱۰ روزگیش تا الان داره sma میخوره