۶ پاسخ

سه مرحله ای نوشته واست؟فردا ناشتا برو ساعت ۸

بله عزیزم باید ۱۰ ساعت ناشتا باشی میری ازت خون میگیرن بعد گلوکز خوراکی میدن بخوری یک ساعت بعد از خوردن محلول و دوساعت بعدش بازم ازت خون میگیرن

آزمایش خونه ناشتا باید بری و بعدش بری صبحانه بخوری دو ساعت بعد مجدد میری ازمایش

ناشتا میری بعد محلول گلوکز میدن تو فواصل ۲ ساعت ازت خون میگیرن

بله خون میگیرند اگه دو مرحله ای باشه تو سه تا زمان ازت میگرن یکی ساعت اول که میری بعدی یک ساعت بعدش سومیم دوساعت بعدش

سلام.۳مرحله ایه؟ ناشتا باید بری خون بدین بعدش میگن گلوکز بخورین و یکساعت بعد و بعدش دو ساعت ازتون خون میگیرن