کسی هس بچش بریچ باشه شکمم تیز بنظرتون چرا اصلا تو پهلو نزده

۷ پاسخ

سلام عزیزم متل منم پسرم بریچ هس و سر شکمم تکون میخوره پهلو ندارم

برا منم بریچ بود این سری چرخیده اما عزیزم حالت شکم هر کسی توی بارداری فرق داره پسر و دختری هم نداره من خودم دیگه از بس شکم نمیارم زیاد دکترم نگرانه رشد بچه بود ک خدا روشکر عالی بود هر چی هم توضیح میدادم خانوادگی شکم‌نمیاریم قبول نمیکردش😂

برا منم بریچه بچمم دختره همش پایین توکن میخوره

وقتی که بچه بریچ باشه وسط شکم قرارداره بخاطرهمین شکمت تیزهس برای منم این شکلیه

واسه منم بریچه،وقتی تو مثانم پا میزنه متوجه میشم ک هنوز نچرخیده بیشتر اون محدوده ها میچرخه ،پهلو خیلی کممممم

واسه من بریچ هس ولی پهلو هم دارم یکم

بچه پسر اینجوریه شما بچتون پسره؟