۶ پاسخ

واي خيلي سخته واقعا من تو اين دوماه ٣بار اين بلا به سرم اومدم خيلي مقاومت كردم تا سينه مو بگيره البته مقصرخودم بودم كه باشيشه شير چندبار بهش شير دادم الانم با قاشق دارم بهش شيرخشك ميدم كه واقعا كلافه كنندست.سعي كن با ارامش بهش شيربدي توتاريكي وجاي ساكت هروقت گريه كرداصلا بهش شيرنده بدتر لج ميكنه اكثرام توخواب بهش شير بده تاعادت كنه من ايناروانجام دادم سينه مو گرفت

عزیزم احتمالا رقلاکس پنهان داره باید ببری دکتر دارو بده توخواب میخوره؟آبریزش ازدهان داره ؟ترش کردن یا بالا اوردن چی

سلام احتمالا رفلاکس پنهان داره.ببرش دکتر بهش دارو میده

کنجد بخور کره محلی و کله پاچه اینا شیرو چرب میکنن تو خواب بده بخوره کمی با نبات و اب ولرم سینتو شیرین کن عادت کنه بخوره وگرنه باید خشک بدی

شازد نزدیک پریودته عزیزم
معمولا تهییر بوی شیر باعث میشه چند روز نخورن

دختر منم از دوماهگی نخورد..شبر خشک دادم دیگه