۱۰ پاسخ

منم مشکل برعکس شمارودارم از بارداریم خیلی سرد شدم بعدزایمانمم بدترشدم شوهرم بنده خدا هی میاد سمتم من ردش میکنم دست خودمم نیست دیگه از خودم بدم میاد نمیدونم چی کارکنم😑

سلام.خوشبحالتون من از موقع بارداری تقریبا هفته ای ۴ الی ۵ بار .هرسری هم به دکترم میگفتم مشکلی نداره اونم میگفت اگه خودت دردی نداری ایرادی نداره.الانم که تقریبا ۵ ماهه زایمان کردم همون روال رو ادامه میده.بنده خدا خودش میگه فک کنم ایرادی دارم که انقد میخوام باید برم دکتر🤣🤣
شاید دوران بارداری میترسیدید که رابطه داشته باشید و نمیذاشتید که انجام بده بخاطر همون ۹ماه ازتون سرد شده

شوهر منم همینطوره چقد دعوا کردیم ک چرا اینجور هستی چیزی نمیگه خسته شدم انگار دارم بابرادرم زندگی میکنم البته اینم بگم بارداری سختی داشتم الانم ک باید از۳تا بچه مواظبت کنم داغونم

فشار کار خیییلی روشون اثر میذاره با اومدن بچه هم یه استرس مضاعف برای درامد و کار دارن ....

من برعکس انگار خودم حوصله ندارم دیگه

اره عزیزم شوهر منم از سردی گذشته خنثی شده انگار دوتا هم خونه ایم داریم باهم زندگی میکنیم
بعضی وقتا دیگه ازش خجالت میکشم جلوش لباس عوض کنم

برو سمتش باهاش حرف بزنـ منطقی

عزیزم ازش پرسیدی؟ میگه میل ندارم؟ میل جنسیش کم نشده؟ یا استرس کاری نداره؟ اگر کم شده تو غذاش گرمی بریز. اگر می بینی اخلاقش عوض شده بهتر مشاور ببری

دقیقا مشکل منم هست بعد انتظار داره مثل اون تازه دامادا که به عروس اصرار میکنن منم اصرار کنم بیشعور😏

من چی پس دوماه اینور نزدیک ۳ ماه اونور رابطه نداشتیم نمیدونم چیکار کنم تا بگم میگه بخاطر خودت و....