۶ پاسخ

خيلي ممنون از همگي
خيالم راحت شذ 💋💋💋💋💋

سلام همون کافیه دکتر من میگه نرو توفکر شمارشش همین که روزانه دوسه بار تکون بخوره کافیه

اره بابا همین که تکون خورد کافیه
اونو واسه کسی میگن که تکون نمیخوره یه چی بخوره ببینه بچش بعده غذا تکون میخوره یا ن

عزیزم این‌که دکتر میگه بعد هر وعده بشمارید برای مواقعی هست ک در طول شبانه روز تکون نمیخوره . وقتی تو طول شبانه روز خداروشکر خودش تکون میخوره دیگه لازم نیست بعد هر وعده غذایی رو چک کنید

عزیزم بعدغذا حتما نباید سریع تکون بخوره دکتربه من گفت نیم ساعت بعدغذا بشین بعدیکساعت به پهلوی چپ دراز بکش یعنی تواین یکساعت ونیم اگه ۴بارتکون نخورد نگران کننده اس باید بری مطب دکتریا بیمارستان اگه خورد که خوبه خداروشکر

بله عزیزم مهم اینکه تکون بخوره