۵ پاسخ

دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی تازمان پریودی مجددمنظم بشه چندماه طول میکشه تاهورمونهابرگردن سرجای اولشون طول میکشه حتی بعضی ازمادرها تازمانی که به نوزادشون شیرمیدن پریودنمیشن

هورمون ها همچنان بهم ریخته ست عزیزم ممکنه دیر و زود بشه نگران نباش

طبیعیه گلم بعضیا تا ۲ سال هم طول میکشه تا زمانی که شیر میدن

طبیعییه منم چهارماه نشدم تازه رفتم آزمایش بارداری بدم یه خانم همونجابهم گفت یه لیوان زعفران بخورپریودی میشی منم اومدم خونه خوردم عصرپریودشدم الکی خوردم طبیعی بودولی من خیلی می ترسیدم که بارداربشم حتی ازترس رابطه برقرارنمیکردم الانم آمپول زدم سه ماهه خیالم راحت شد

مبارکه حامله ای😂😂😂😂
شوخی میکنم خب هزاران دلیل داره