۵ پاسخ

عزیزم نگرانی نداره
شما 37 هفته هستی پس بچه ت کامله حتی اگه با همین وزن هم دنیا بیاد مشکلی نیست
استرس از همه چیز بدتره تقویتی هایی که دکتر داده رو بخور و به خود خدا که این بچه رو بهت دلده توکل کن خودش داده خودشم حافظشه اصلا ناراحت نباش. ان‌شاالله زودتر بیاد توی بغلت 🌹🌹🌹🙏🙏🙏

واااا عزیزم چرا اینقدر نا امیدی.
خداروشکر بچت صحیح و سالمه. فقط وزن اضافه نکرده . یکم کم وزنه موقع تولد. اونم از شیر مامان جونش میخوره تپل میشه.
خدا خودش داده خودشم نگهش میداره.

نگران نباش عزیزم خدااونی که داده خودشم محافظت میکنه ازش انشاالله به امیدخدابچت روسالم بغل میگیری عزیزم واسه وزن گرفتن بچت کباب بستنی شیرخرمااینازیادبخوز

نگران نباشید همین الان هم وزنش خوبه، هم کامل شده.

نگران نباش عزيزم انشاالله كه رفع ميشه خدا تا الان حفظش كرده از اين به بعدم حفظش ميكنه