۵ پاسخ

عزیزم همسن پسر منم بچت تقریبا من دیگه آروغ نمیگیرم ازش نمیزنه دیگه بزرگ شدن تو چهار ماهن هضم مینه معدشون

خب نداره دیگه
بچه که گردن میگیره کم کم دیگه لازم نیست آروغش بگیری یکم بزن پشتش اگر داشته باشه میزنه

منم پسرم الان اروغ کم میزنه منم ببینم اذیته تو خاب اروغشو میگیرم گاهی هم خودش میزنه

شما فقط حتما پشت كمرشو ماساژ بده و اروم بزن پشت كمرش حداقل ١٠ يا١٥ دقيقه براي روده و معدش خوبه

خب عزیزم وقتی اذیت نیست یعنی راحت هضم میکنه شما یکم بعدشیر پشتشوماساژم بدی کافیه اگه اذیت بود دل دردمیگرفت یا بالامیاورد