۶ پاسخ

چرا قبل یک ماهگی گریپ واتر دادی ؟؟ رازیانه دادی،بابا خوب نیست تا یک ماه

سیب یبوست میاره...انجیر و الو بخورشکمش کارکنه

سیب نخورین نفاغه و سیب دوران زاچی میگن خوب نیست..میتونین خودتون چهار زیره بخورین اگه بچه دلش درد میکنه شیرتون میخوره خوبه...زور زدن طبیعیه پسر منم زور میزنه قرمز میشه

دقیقا پسر منم اینطوری شده دلم براش میسوزه منم چیزلی ک تو دادی دادم ولی فقط بادمعده اشو خالی میکنه بعدگریه میکنه

گل محمدی دم کن چند قطره بهش بده میتونی ازمادرت یااز مادرشوهرت بخای باچوب کبریت یواش براش شیاف بزارن من پسرم اینجوربود

طبیعه مال منکه سیاه میشد به خوش میپیچید قرمز میشد زور میزد طبعیه مال بعضیا که تا ۶ ماهه اینجورین بد خوب میشن