۴ پاسخ

بالا اوردن دو علت داره
یکی که زیادی میخورن
دوم اینکه مشکل رفلاکس دارن
برای رفلاکس باید بری دکتر دارو بده
در هر صورت بچه رو روی سطح شیبدار بزار که اگه برگردوند جلوی راه تنفسی اش نباشه
موقع شیر خوردن سرش بالاتر از تنه و پاش باشه
حتما اروغ بعد شیر بگیر و حتما ۲۰ تا ۳۰ دقیقه عمودی رو شونه ات نگه دار بعد از شیر خوردن
خودت هم احتمالا باید رژیم بگیری و غذاهایی که حساسیت زا هستن و بچه ممکنه بالا بیاره نخوری

من ماه اول هر وعده بیست دقیقه میخورد. حدود هشت _۹بار در روز.
الهیییییی
خب لابد استفراغش برگشته تو حلقش و نفسش گرفته.
مگه صورتشو ی طرفی نذاشته بودی؟

پسرمنم اینجوری شدنفسش بالانیومد، منم نمیدونستم چشه نگورفلاکس داره اون از دلدردیش هی شیرمیخوره اخه بچه دردداشته باشه میخوادمک بزنه، منم فک میکردم گشنشه

سلام عزیزم دوستمون مامان امید جواب کاملی داد
سعی به پهلو بخوابونیش تا شیری که بالا میاره تو گلوش گیر نکنه و معمولا هر ۲ساعت به بچت شیر بدی کافیه
اگرم ریفلاکس داره حتما تشک انتی ریفلاکس بگیر حدود۲۰۰تومنه