۴ پاسخ

غذاهای بخور که نفخ نکنی. با ماماهم خیلی همکاری کن هرچی گفتن گوش کن ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی. به خودت تلقین کن میتونی

سلام امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی وقتی زایمان کردی تمام انرژیت میره اب جوش تو فلاکس بریز اماده ببر باددم اسیاب شده ام ببر نبات یا عسل هم بردار همراهت سریع بریزه تو لیوان داغ بخور... چیزای سرد و خنک نخور که عوارض بعدش نابودت میکنه

من فردا زایمان دارم.. تا میتونی تا دوشنبه پیاده روی کن خاک شیر بخور. دکتر به من گفت گل گاو زبون دم کن بخور

من واقعا دکترای درپیتو درک نمیکنم،وقتی قراره ب مادر آمپول فشار بزنن،این کجا اسمش طبیعی هست؟؟طبیعی یعنی بچه روند طبیعی خودشو طی کنه خودش بیاد بیرون،نه ب زور دکتر