۴ پاسخ

اسپاسم عضلانی عزیزم توی بارداری زیاد پیش میاد عضلات ادم یهویی میگیره و خودش ول میکنه به دکترت بگو بهت دارو میده به من منیزیوم داده بگو ببین به شما چی میده

شاید مثانه بوده
اگر یه بار بوده اشکال نداره ولی اگر بازم شدی به دکترت بگو

سلام عزیزم من از اوایل بار داری همین دردو دارم به دکترم که گفتم میگه طبیعیه ولی شما چون میگید اولین باره که اینجوری شدید به دکترتون حتما بگید.ولی چیز نگران کنننده ای نیست یه کم استراحت کنید و اگه میتونید یواش ماساژ بدید

سلام عزیزم باید به دکترت یا بیمارستان مربوطه آن مراجعه کنی تا ببینن مشکلی نیست