۴ پاسخ

عزیزم اگه شیرت هم‌خوب باشه تا ۶ ماه اول جوابگو بدن بچه هست بعد ۶ ماه غذا خیلی مهمتره
فرقی نداره چه شیرخودتون تازه اگه خوب باشه و چه شیرخشک
بعد ۶ ماه تغذیه خیلی مهمه

وقتی وزنش کمه ازشیر بگیرش بجاش کامل غذا خور بشه بهش شیر گاو هم بده بهتره ک

به نظرم برای اینکه دل درست بشه یه دکتر ببر
ولی ژنتیکم خیلی تاثیر داره
واینکه تغذیه ات خوبه شیر بی خاصیت دروغه و بعد یکسال اصلا شیر نقشی تو وزنگیری نداره و غذای بچه مهمه

بیه سال و سه ماه هشت و نیم بود بردم دکتر گفت چون روند صعودی داره خوبه .فقط میخام بدونم میتونه از شیرم باشه ؟البته دخترم از دوماهگی تا هشت نه ماهگی اعتصاب شیر کرد فقط تو خواب میخورد