۴ پاسخ

سلام عزیزم اون درداهابخاطربزرگ شدن لگن ورحمته و هیچ ربطی ب زایمان زودرس نداره مگراینکه دردات خیلی شدیدوغیرقابل تحمل باشن

منم اینجور بودم رفتم پیش پزشکم هم برای درد پام ی دونه قرص دادن ک خیلی بهتر شدم و برای حالتای پریودی هم ایزوپرین و شیاف پرژسترون دادن ک الان خیلی خوبم شکر خدا

عزیزم من یک هفته پیش و دو روز پیش هر بار به مدت پنج ثانیه دل درد پریودی داشتم البته واسه یه هفته پیش فقط یکبار بود و برا دوروز پیش دوبار یکبار صبح و یکبار ساعت پنج غروب دیروز که دکتر بودم ازش سوال کردم گفت این تعدادی که گفتی خطر ناک نیست ولی اگه تعدادو زمانش بیشتر شد حتما باید قرص استفاده کنی خطر زایمان زود رسه گفت اصلا کار سنگین نکن

منم همینطور بودم
دکترم برام شیاف نوشت الان بهترم