سلام اروغ بچه‌ دا چجوری بگیرم

۳ پاسخ

بعد از اینکه کاملا شیرش رو خورد و سیر شد بذار روی شونه هات ب حالت دمر و فاصله بین کمر تا گردنش رو بصورت رفت و برگشتی ماساژ بده
یا ب حالت دمر رو ی دستت یا ی متکا کوچیک بخوابون رو شکمش پشتش رو ماساژ بده انقدر این کار رو تکرار کن تا هوا معدش خالی بشه حتی اگه طول کشید ....حتما باید خالی بشه
بعضیا حوصله ندارن میگن بچه عارق نداره .در صورتی ک اشتباهه .حتما داره حتی ی کوچولو

بزارش رو شونت بزن پشتش اروغ میزنه ۲۰ دقیقه ماساژ بده اگه نزد اشکال نداره

بزارش روی شونه ات یا دمرش کن رودستت اروم بزن پشتش