۳ پاسخ

دختر منم رفلاکس داشت بردم دکتر یه قطره بهش داد ویه شیر خشک که مخصوص رفلاکس هست یکی دوباری از شیر خشک بهش دادم ولی خوشش نیومد اما خداروشکر بهتر شد فقط مواردی که باید بچه رو چه مدلی شیر داد خیلی توجه کن
خوابیده بهش شیر نده تو بغل باشه زاویه دار بعداز شیر خوردن حتما بلندش کن بادگلوبزنه سعی کن دردفعات زیاد ولی مقدار کم شیربدی بهش

سلام بچه من همینطوره..دکتر گفت بعد هر وعده شید ۲۰ دقیقه با زاویه نگهش دارم یعنی سرش بالاتر از بدنش باشه سریع نزارمش پایین.موقع خواب همیشه زیر سرش بلند باشه یه بالشتی چیزی بزار..من تشک انتی رفلاکس گرفتم..خیلی خوبه بهتر شده بچم

سلام

شیر میریزه منظورته؟؟