۳ پاسخ

آب جوشیده سرد شده

ب نظر من که اصلا به نی نی امپرازول نده...خیلی شدیده رفلاکسش؟؟اگه معمولیه تنها راه درمانش اینه بعد شیر دادنش یک ربع او رو حالت ایستاده نگه داری و قشنگ اروقشو بگیری و روی تشک ضد رفلاکس بخوابونیش که شیب داره...و زود زود بهش شیر بدی و کم ..نه که زیاد بدی تو یه مرحله..قطره بی بی کر هم عالیه واسه بچه

ععع مگه پودرشم هست؟ من دونه های کپسولو توی 10 سی سی اب میریزم