۵ پاسخ

سلام بخدا پسره منم اینطوره همه کار میخواد انجام بده

سلام عزیزم این کار هایشان لجبازی نیست بخاطر که ما مامان بهشان میگم شما بزرگ شود ن اون ها هم فکر میکنن این کاری بزرگ ها هست همه این کارها راپسرمن هم انجام میده حتا میگه ظرف ها را هم میشوره دستش نمیرسه صندلی حمام را میاره وقت هم که داد میزنه

سلام دوست عزیز
این رفتارها بخشی از رشد مهارت های شناختی بچه ها هست سن سه تا6سال سن استقلال طلبی و تجربه کردن بچه هاست.سخت گیری نکنید سعی کنید ازش در کارها کمک بگیرید.برآب اینکه تو خیابون هم دست تون رو ول می کنه با قصه و داستان براش توضیح بدین خطرناک.

سلام یه سربه پیج درنا شریفی بزنید، عالیه

سلام عزیزم قبل از این که بخواد کاری بکنه ازش کمک بخواین بگین مثلا چیزای ک میتونه برداره بهش بدین ببره سر سفره من خودم ار دختر میخوام ک درو باز کنه وقتی تو خیابونین بهش بگو من از ماشینا میترسم میشه کمکم کنی دستم بگیری منو از خیابود رد کنی این جوری هم خیال شما راحته ک دستش تو دست شماست هم ب پسرتون عزت نفس میدین بعد از کاراش تشکر کنین خیلی کاربردیه ممنونم که نمو از خیابون زد کردی ممنونم بهم کمک کردی از این حرفام ....یاعلی