۳ پاسخ

شما باید همه چیز استفاده کنی عزیزم
هر چیزی ک بخوری نفاخه ولی از طرف دیگه نیاز بدن شما و نوزاده.اسفناج،عسل،دارچین و.....استفاده نکن.
بعد از صرف هر وعده غذایی زیره مصرف کن یا عرق نعنا ک نفخ رو از بین ببره.در هر حال نفخ وجود خواهد داشت چون نوزاد هیچ تحرکی نداره.خودتون پاهاشو صبح ها ورزش ملایم بدید.
غذاهای آبکی بیشتر استفاده کن آبگوشت.کله پاچه.سیرابی.پای مرغ.کباب.جیگر.گردن گوسفند.زینک.خروس عالیه.مصرف روغن زیتون فراموش نشه.

سلام نه هیچ کدوم نفاخ نیست دیگه شروع کن همه چی بخور بچه عادت کنه نمیشه که عزیزم

من بعد ۴۰ روز همه چیز خوردم چون بچه به همه ویتامینا احتیاج داره ولی بعد از چیزای نفاخ عرق نعنا و چایی نبات خوردم البته پسر من نه کولیک داره نه رفلاکس