۶ پاسخ

اصلا بیدارش نکن. خیلی خوبه که میخوابه. خواب به اندازه شیر مهمه برای رشد. هر وقت گرسنه باشه خودش بیدار میشه.

نگران نباش پسر منم همینجوریه
دکتر گفت خودش هرموقع گشنه شد بیدار میشه

پسر من 1میخوابهتا7صبح من بیدار نمیکنم چون سیر ک بیدار نمیشه

پسر منم اصلا بیدار نمیشه خودم به موقع بیدار میشم سینمو میذارم دهنش چند دقیقه نگه میدارم خودش شروع میکنه به مک زدن
ولی دو ساعت یه بار حتما شیر میدم بهش
چون خوابه از روز کمتر شیر میخوره

سلام عزیز منم دخترمو به زور بیدارمیکردم شیرمیدادم سیره ک بیدارنمیشه الان همون یازده میخوابه تااا4صب بیدارش میکنم میخوره باز تا 8صب ولی بعضی شبا تا صب 4و5دفه بیدارمیشه نگران نباش بیدارنمیشه فقط طی شب یکی دودفعه بیدارش کن شیربده اگ دیدی خیلی گیجه ندی چون بچه ک زیاد گیجه نباید به زور شیربدی

سلام عزیزم هردو ساعت یکبار باید بیدارش کنی شیر بدی ک رشد وزنش بهم نخوره کف پاشو قلقک بده پشت گوششو دست بکش باهاش حرف بزن باید بیدار بشه حتما شیربدین