۶ پاسخ

چقد خوب ۶۸ تومن من تو مطب دکتر انجام دادم ۴۱۰هزارتومن دادم

عزیزم اون نوار قلب نیست اکوی قلب جنینه سلامته قلبو بررسی میکن حفره هاشو چک میکنن و ضربان و ابعاد و چیزای دیگه منم هفته ی قبل انجام دادم ،مهمه که میگن دیگه

حتما برو وقتی دکتر یچیزی میگ انجامش بده پشت گوش ننداز

اکو قلب واسه اینک ک بدونن رگای قلبش مشکلی نداره خدایی نکرده قلبش سوراخ یا منظم کار میکنه و خیلی چیزای دیگ ک من خودم دیروز انجام دادم اگ تهران هستین برین بیمارستان فیروزگر پیش خانم دکتر ترکان فوق تخصص قلب جنین بادفترچه بدون دفترچه میشه 68هزار

کاش بری که خیال خودت راحت بشه

نوار قلب چه ربطی به سونو داره؟اون صدای قلب را میشنوه نوار قلب سلامت و نظم ضربان و قلب را مسینجه