۵ پاسخ

بله سونو18هفته انومالی مخچه کلیه وروده ودستاشه بچس واجبه

عزیزم حتما باید بری چون خیلی مهمه سونوی آنومالی

سلام عزیزم به باید برید هرکدومش چیزایه مختلفی رو چک میکنن ان تی یه سری نابه هنجاریا انومالی یه سری دیگه باید حتما برید ولی آزمایشش رو زیاد تاکیید نمیکنن ک بدی دوست داشتی میدی و این ک جنسیت ان تی احتماله ممکنه درست باشه ممکنه خطا هم باشه

سلام بله بایدبرید این سونوآنومالی و ازمایش غربالگری مهمه برای سلامت جنین تشخیص بیمارهای نارسی یا سندروم دان هست دیگ کوچولوتون کامل زنده شده تمام انداماش چک میشه وزن و وضعیت قلب وضعیت کلیه وکبد همه چیزش چک میشه

بله حتما باید بری که سلامت جسمی بچه تو سونو نشون میدن