۸ پاسخ

نوع گروه خونی مادر یکی از چیزاییه که ربط داره به زردی گرفتن نوزاد, مثلا من گروه خونیم b+ دکترم گفت یا زردی نمیگیری بعدا نوزاد یا اگرم بگیره خفیفه, خاهرمم مثل من بود دوتا بچش نگرفتن اصلا

همون عرق کاسنی خوبه
روزانه ته استکان بخوری کافیه

من لیمو و انار و کاسنی و خاکشیر از اول ماه ۹ خوردم ولی هر دوتا قل بستری شدن بخاطر زردی همش الکیه

سرخود هیچی نخورین ،جوشونده و این رقیات باعث بازشدن دهانه رحم میشن ،بعدشم زردی بعدبدنیا اومدن میگیره بچه نه ازهمون داخل شکم

سلام عزیزم.اگه میخوای شیر خودتو بدی ترنجبین بخور
ولی الان دیگه قطره میدن بچه شکمش کار کنه برای همین زیاد زردی نمی گیره.فقط باید قشنگ و مدام بهش شیر بدی تا دفع کنه.
ترنجبین هم که میخوای استفاده کنی از هفته ۳۶ فک کنم باید بخوری

سلام.عرق کاسنی میگن دهانه ی رحم رو باز میکنه ها

اینارو از دکترت بپرس کامل راهنماییت میکنه چی بخوری

هیچ فایده ای نداره هر چی بخوری چون بچه چند روز بعد به دنیا اومدن زردی میگیره